press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9
Arches by the City
Lucknow, Uttarpradesh

The apartment was designed to keep the natural lighting reach to all the possible corners of the apartment. The path on the ground was also taken care especially for the residents who engage in morning and evening walks. The space for natural grass and greenery to soothe the experience was what we especially took care of. A two-faced single balcony gives one ample space and relaxation to enjoy sunlight, rain, or maybe scroll on the phone
The sub-massive apartment with three blocks happens to serve as a residential and interactive space for the residents who live in the community. The five-story building happens to have a stilt parking in the ground level which happens to have a lush of greeneries and shrubs which attract the passerby ones to have a visual attraction to space.